Dansstijlen

CLIPDANCE
Clipdance is, zoals het woord al zegt, dansen zoals je dat ziet op tv. Clipdance is zeer populair omdat je het dagelijks te zien krijgt! Dans net zoals de dansers van Justin Bieber, Rihanna, enz …

CONTROL DANCE
Control dance leert je hoe je je lichaam perfect synchroon laat bewegen op muziek. Controle over je lichaam is een must bij dansen, daarom is Control dance dé perfecte stijl om dit te leren.

CONTEMPORARY
Deze dansstijl komt voort uit klassiek ballet. Er worden bewegingen van de moderne dansstijl gecombineerd met hedendaags.

DNB CREW
DNB  is een dancecrew die opgeleid wordt om te dansen op optredens, wedstrijden, videoclips, … Zij vertegenwoordigen de dansschool op verschillende events. DNB crew bestaat uit jonge, getalenteerde dansers met een passie voor dans.

HIGH HEELS
In deze stijl ligt de focus op het vinden van je zelfvertrouwen, het opbouwen van je kracht en het op zoek gaan naar je ‘inner sexiness’. Het dragen van ‘high heels’ is niet verplicht, maar natuurlijk wel aangeraden.

HIP HOP
Vlugge en hippe bewegingen op vlotte, hedendaagse R&B en hip hop muziek. Hip hop is een culturele beweging, ontstaan in New York. Hip hop is een kruising tussen streetdance en breakdance. Het is losser dan streetdance en er worden geen acrobatische kunsten uitgehaald zoals bij breakdance.

KIDS DANCE
In deze lessen leren de kids choreografieën in verschillende dansstijlen. Op die manier worden zij opgeleid tot een ‘all-round dancer’ en voorbereid op alle andere danslessen.

MINI DANCE
Een leuke en speelse manier om je kleintje voor het eerst kennis te laten maken met dans. Tijdens deze les wordt er een choreografie, die bestaat uit basisbewegingen, aangeleerd. Hierdoor leren de kids de beginselen van dans.

MODERN HIP HOP
Deze stijl is een combinatie van modern en hip hop. De vloeiende bewegingen van moderne dans worden gecombineerd met de krachtige en korte bewegingen van hip hop.

SHOW OFF DANCE CREW
Met het motto -I’M A SHOW OFF- in gedachten, traint deze crew voor optredens, wedstrijden, videoclips, achtergronddans, enz … Deze crew combineert stoere hip hop stukken, met sexy dance moves. Gepassioneerde dansers met elk hun eigen flair vormen samen hip hop dance crew SODC.

whYSO
whYSO staat voor Young Show Offs. Dit  is onze jongste dancecrew die opgeleid wordt om te dansen op optredens, wedstrijden, videoclips, …